KiK VAGYUNK?

Ügyvédek vagyunk, akik 2010-ben azért fogtunk össze, hogy egyesítve bocsáthassuk ügyfeleink rendelkezésére szaktudásunkat és szakmai tapasztalatainkat. Szolgáltatásaink színvonalának záloga az a sokéves szakmai tapasztalat, amelyet neves magyar és nemzetközi ügyvédi irodákban szereztünk. Magunkkal szemben éppen ezért mindig a legszigorúbb szakmai elvárásokat támasztjuk. Széles szakmai hátterünk megkülönböztet bennünket más ügyvédi irodáktól, teljes mértékben felkészítve bennünket arra, hogy messzemenően megfeleljünk ügyfeleink legkülönbözőbb egyéni igényeinek is és így mindig személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk. Magyar, angol és német nyelven dolgozunk.


ÜGYFELEINK

Hazai és nemzetközi hátterű állandó megbízóinkon túl Európa és a világ számos más pontjáról is gyakran fordulnak hozzánk magán és vállalati ügyfelek. Nyelvismereteink és tapasztalataink ugyanis a magánszemélyektől az önkormányzatokon át a multinacionális vállalkozásokig kivételesen széles ügyfélkör eredményes kiszolgálását teszik lehetővé.


EGYÜTTMŰKÖDŐ partnereink

Hosszú távú partnerség köt minket Magyarország egyik vezető jogi tartalomszolgáltatójához, az OPTEN Kft.-hez, akik jogszabály-adatbázisuk és céginformációs szolgáltatásuk révén váltak ismertté.

Tagjai vagyunk a világ több mint 50 ügyvédi irodáját magába foglaló nemzetközi LAWorld jogi hálózatnak, amely a világ 90 városában több mint 1300 jogásszal segíti ügyfeleit nemzetközi tranzakciók lebonyolításában és más jogterületeken egyaránt.

Könyvelési és adótanácsadási szolgáltató exkluzív partnerünkkel együttműködésben ügyfeleink részére teljes körű üzleti tanácsadást nyújtunk, valódi egyablakos ügyintézési rendszerrel.

Ezen túl a budapesti Német Nagykövetség ügyvédi névsorán is szerepelünk, amely elismerése országokon átívelő szakértelmünknek és tapasztalatunknak.

 

 

Bemutatkozó brossúránk


pdf
magyar nyelven
pdfangol nyelven

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden B. ép. 3. em.

Laworld Opten HVCA