act legal covers all major European business centres.
Budapest • Amsterdam • Bratislava • Bucharest • Frankfurt • Milan • Prague • Vienna • Warsaw


Meet us at www.actlegal.com

KiK VAGYUNK?

Ügyvédek vagyunk, akik 2010-ben azért fogtunk össze, hogy egyesítve bocsáthassuk ügyfeleink rendelkezésére szaktudásunkat és szakmai tapasztalatainkat. Szolgáltatásaink színvonalának záloga az a sokéves szakmai tapasztalat, amelyet neves magyar és nemzetközi ügyvédi irodákban szereztünk. Magunkkal szemben éppen ezért mindig a legszigorúbb szakmai elvárásokat támasztjuk. Széles szakmai hátterünk megkülönböztet bennünket más ügyvédi irodáktól, teljes mértékben felkészítve bennünket arra, hogy messzemenően megfeleljünk ügyfeleink legkülönbözőbb egyéni igényeinek is és így mindig személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk. Magyar, angol és német nyelven dolgozunk.


ÜGYFELEINK és partnereink

Hazai és nemzetközi hátterű állandó megbízóinkon túl Európa és a világ számos más pontjáról is gyakran fordulnak hozzánk magán és vállalati ügyfelek. Nyelvismereteink és tapasztalataink ugyanis a magánszemélyektől az önkormányzatokon át a multinacionális vállalkozásokig kivételesen széles ügyfélkör eredményes kiszolgálását teszik lehetővé.

Hosszú távú partnerség köt minket Magyarország egyik vezető jogi tartalomszolgáltatójához, az OPTEN Kft.-hez, akik céginformációs szolgáltatásuk révén váltak ismertté.

Könyvelési és adótanácsadási szolgáltató exkluzív partnerünkkel együttműködésben ügyfeleink részére teljes körű üzleti tanácsadást nyújtunk, valódi egyablakos ügyintézési rendszerrel. Ezen túl a budapesti Német Nagykövetség ügyvédi névsorán is szerepelünk, amely elismerése országokon átívelő szakértelmünknek és tapasztalatunknak.


nemzetközi jelenlétünk

Ügyvédi irodánk tagja az act legal hálózatnak, amely 9 vezető európai ügyvédi iroda új és innovatív összefogása alapján született. Közel 400 jogász, adótanácsadó és üzleti szakember segítségével az act legal hatékony és minőségi, egyablakos jogi szolgáltatást tud nyújtani Európa számos országában.

Az act legal a gazdasági élet számára a tanácsadás kiemelet kombinációját ajánlja: a vezető partnerek által felügyelt helyi ügyvédi irodák szolgáltatását a jelentős nemzetközi tapasztalaton nyugvó és magas szintű tanácsadást, méltányos feltételek mellett.

www.actlegal.com

 

Irodánk tagja a LAWorld nemzetközi hálózatnak is, amely 57 független ügyvédi irodát fog össze, lefedve a világ legjelentősebb kereskedelmi központjait, több mint 1350 jogásszal 100 városban.

 

www.laworld.com

 

Bemutatkozó brosúránk


pdf
magyar nyelven
pdfangol nyelven

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden A épület 5. emelet

Laworld Opten