Dr. Bán Gergely

Dr. Bán Gergely

ügyvéd, névadó partner

linkedin

ban.gergely@ban-karika.hu

+36 30 970 1501

+36 1 501 5360


Gyakorlat

Széleskörű, másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik a polgári és kereskedelmi jog, a társaságok összefonódása és felvásárlása, a bank- és biztosítási jog, a versenyjog, a nemzetközi fuvarozási és szállítmányozási jog, a munkajog, az IT és telekommunikációs jog, az ingatlanjog, valamint az általános üzleti jog terén. Kiterjedt peres tapasztalattal rendelkezik.

A Bán és Karika Ügyvédi Társulás alapítását megelőzően jelentős nemzetközi ügyvédi irodákkal dolgozott. Pályafutását a Martonyi és Kajtár Baker & McKenzie irodánál kezdte, később 7 éven át a Bán, S. Szabó & Partners (együttműködésben a Gleiss Lutz-al, korábban a Shearman & Sterling-el), majd a Kővári Tercsák Salans (jelenleg Dentons) ügyvédi irodákkal dolgozott.

Diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte 2001-ben. Bankszakjogász, illetve Európai Uniós szakjogász diplomákkal rendelkezik. Praxisa kiterjed jelentős multinacionális ügyfelek részére nyújtott jogi tanácsadásra. Angol és német szakmai nyelvtudással rendelkezik.

 

Munkatársaink

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden B. ép. 3. em.

Laworld Opten HVCA